Schoonheidssalon Castricum in Castricum

Bezoekadres:

Schoonheidssalon Castricum

Dorpsstraat 122
1901EN Castricum
T0251-294120
Einfo@schoonheidssalonincastricum.nl
Whttp://schoonheidssalonincastricum.nl/

Schoonheidssalon Castricum

Mijn naam is Aniëlle Castricum, Schoonheidsspecialiste en werkzaam vanuit mijn Salon aan de Dorpsstraat 122 te Castricum. Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging ANBOS (www.anbos.nl) en gecertificeerd Acne Specialist en Bindweefselmasseuse.

Schoonheidssalon Castricum is een salon voor huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. In de salon kun je in een prettige sfeer genieten van huidverbeterende behandelingen en huidverzorgende behandelingen die helemaal op jouw behoeften en wensen zijn afgestemd. Ik ga voor de beste kwaliteit wat huidverzorging en huidverbetering betreft. Voorafgaand aan een behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt en vervolgens wordt er een plan opgesteld om je huid te verzorgen en te verbeteren.

Zo wordt een bezoek aan Schoonheidssalon Castricum een ontspannende ervaring en zorg ik ervoor dat je huid weer gaat stralen. In mijn salon wordt gewerkt met het innovatieve merk DermaQuest en de Biopeel van 2B Beauty voor de huidverbetering en Rosa Graf voor de huidverzorging.

Foto's van Schoonheidssalon Castricum

Schoonheidssalon Castricum image 1
Schoonheidssalon Castricum image 2
Schoonheidssalon Castricum image 3
Schoonheidssalon Castricum image 4
Schoonheidssalon Castricum image 5
Schoonheidssalon Castricum image 6
Schoonheidssalon Castricum image 7
Schoonheidssalon Castricum image 8