UITGEEST - Wat als alles mogelijk is, je alles kunt zijn wat je maar wilt en je overal naar toe kunt gaan? Mandy neemt je mee op reis in de meest ongelooflijke avonturen. Mandy vertelt je misschien wel het verhaal, dat zij hoorde van de prinses of die van de stoere ridder of misschien wel over het lieve konijntje.

Dit keer is het in een huiskamerachtige vorm. Lekker zitten op zachte kussens, warme kleden om ons heen, lekker knus en warm bij elkaar. Helemaal passend bij de koude tijd van dit jaar... Terwijl je lekker zit kun je luisteren naar de verhalen die ter plekke ontstaan en achteraf heeft Mandy wat te drinken voor iedereen.

Mandy speelt in op de groep die zij voor zich heeft, alle leeftijden zijn mogelijk. De jongste die geweest is, is 2 jaar en de oudste 11 jaar. Mandy vindt het leuk om te zien, dat ieder kind en ouder op zijn/haar eigen manier geniet.

Waar: ByMirjam, Melis Stokelaan 2 in Uitgeest

Tijd: 15.00 uur tot 16.00 uur

Kosten: € 6,00 euro p.p. (er is geen pin aanwezig)

Reserveer je kaartjes door een mailtje te sturen naar: info@eigenwijze072.nl of gebruik de link op de website: www.eigenwijze072.nl/agenda