BEVERWIJK - De Belgisch-Limburgse zangeres met Spaanse Roots geeft in totaal vijf concerten in Nederlandse theaters en op 25 maart komt ze naar Beverwijk!

Als Belle Perez een podium betreedt, blijft niemand onbewogen. De Limburgse met Spaanse roots maakte van Latin-getinte nummers haar handelsmerk. Ze speelt contrasten uit en weet die moeiteloos te verenigen: van vinnige beats tot zwoele intimiteit – Belle gedijt evengoed op een groot podium als een knus theater. De intimiteit van de theaters en het directe contact met het publiek, staan garant voor een verrassende en persoonlijk show.

Aanleiding voor de Agua y Fuego theatertournee is haar nieuwste gelijknamige album. Volgens haar management “het evenwichtige resultaat van een persoonlijke en artistiek zoektocht.” Het beloofd een avond te worden boordevol vurige nummers met een flinke dosis passie en pit.

Kaarten vanaf € 25,50 op zaterdag 25 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.