CASTRICUM - Op 17 maart vieren de Ieren wereldwijd Saint Patricksday en het begint ook in De Oude Keuken een traditie te worden. Op de avond tevoren maken we er een feestje van met de Heemskerkse band Dockside. Het concert begint om 20.30 en voor de liefhebbers serveren we vooraf een traditionele Ierse stoofpot met Guinness.

Dockside
De band Dockside is opgericht in 1994. Met contrabas, gitaren, accordeon, viool en meerstemmige vocalen trekt de band al vele jaren veel luisteraars in de IJmond en ver daarbuiten. Hun repertoire zit vol weemoed en verlangen, passie en levenslust. De basis ligt in Ierse muziek die bruist als een goed glas Guinness, maar er zijn ook invloeden hoorbaar van Schotse, Franse, Nederlandse en Jiddische muziek.

St. Patricksday-arrangement
De koks van De Oude Keuken hebben op deze zaterdag een traditionele Ierse stoofpot met Guinness gekozen als dagspecial. Ter gelegenheid van St. Patricksday hebben we twee arrangementen voor u: entree voor het concert of het St. Patricksday-arrangement, een combinatie van dagspecial en entree.Het diner wordt geserveerd om 18.30.De grote zaal gaat voor u open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.30 uur.

Vanwege de verwachte drukte verzoeken wij u vooraf te reserveren, via www.deoudekeuken.net.