CASTRICUM - Vol trots presenteren we u de eerste 3 bands die op de laatste zondag van juli, de 28e vanaf 13:00 uur, zullen optreden in het Willem De Rijkepark in Castricum. De entree is zoals elk jaar weer gratis en dit jaar is er zelfs, vanwege het succes en misschien zelfs omdat het de 15e editie is, een extra plein geregeld!

Vol en met trots presenteren we Thames, Kings Cross & Lui Paard!

THAMES is een gloednieuwe post-punkband rond leadzanger en gitarist Merlyn Baartman. Met familiebanden in Suffolk, Engeland, is hij geen onbekende van Britse (en Ierse) punk en new wave invloeden (waaronder The Cure, Fontaines D.C. en IDLES).

Kings Cross brengt een energieke mix van pop, rock, hardrock en funk en dat resulteert in een veelzijdig meeslepend geluid. De Utrechtse band, ontstaan in 2016, staat bekend om hun overtuigende en dynamische optredens.

Lui Paard bouwde de afgelopen jaren een stevige reputatie op als liveband. Op festivals, maar ook in muziekcafés en kleine popzalen, overal zorgt de band met hun enthousiaste zanger en hun positieve songs over herkenbare onderwerpen, voor een positieve vibe.

Nieuwe sponsoren gezocht!

Het Uit Je Bak festival draait al vanaf het eerste uur op louter vrijwilligers. Dat zorgt er onder andere voor dat dit grote, lokale festival op een betaalbare manier kan worden georganiseerd. Het festival is laagdrempelig: we vragen geen entree. Omdat het een gratis toegankelijk festival is er de hele dag veel aanloop. Voor sponsors interessant omdat je daarmee voor veel bezoekers zichtbaar zijn.

Om het festival laagdrempelig te houden zijn er natuurlijk aan de achterkant financiële middelen nodig om dit ook zo te houden. Daarom biedt Uit Je Bak bedrijven en particulieren de mogelijkheid om het festival te sponsoren.

Wil jij ook dat hét culturele evenement van Castricum altijd door blijft gaan? Doneer dan privé op NL34 RABO 0333 950 267 tnv Stichting Uit Je Bak.
Verrassingsplein

Dit jaar hebben we ons festivalterrein ietsje groter gemaakt! Dit nieuwe stuk biedt ons mooie kansen en we gaan dit stuk een mooie invulling geven. Wat? Dat is nog de verrassing!