CASTRICUM - Grand Café Restaurant De Oude Keuken in Castricum heeft de komende feestdagen een gevarieerd muziekprogramma. Op Hemelvaartsdag 10 mei staat het Alkmaarse trio Los Bandos op het terras met swingend Cubaanse muziek. Op Moederdag, zondag 13 mei, treedt de Castricumse zangeres Maaike Huisinga op die wordt begeleid door Michiel Halewijn op gitaar.

Trio LosBandos verzorgt de Cubaanse muziek bij de Oer-IJ expeditie. DOK is hier pleisterplaats van de Oer -IJ expeditie. Bij ons kunt u dansen op hartverscheurende bolero, swingende son, chachachá en habanera.

LosBandos speelt als duo, trio, quarteto, quinteto. Informeer vrijblijvend info@losbandos.nlTrio

LosBandos speelt troubadourmuziek uit Cuba. Muziek onder andere bekend van Buena Vista Social Club. Teksten over bedrogen liefdes, het vaderland, of de gewone verlangens van de straat. Met zo nu en dan op Nederlandse tekst een knipoog naar Hollandse sores. LosBandos brengt muziek voor al die gezellige gelegenheden waar praten en dansen samengaan. We nodigen u uit om met ons het bruisende Cubaanse temperament te beleven.

Chris Teunissen: leadzang, gitaar; Jan Doedens: Trompet, zang, percussie; Teake Ettema: contrabas, zang.

Dokspecial: Cubaanse Ropa Vieja 15 euro
Entree: gratis
Aanvang: 13.00 uur

Zangtalent Maaike Huisinga uit Castricum zal deze middag haar mooie stem laten horen in De Oude Keuken.Maaike weet wel hoe een grandioos debuut behoort te zijn.

Nadat ze de hoofdrol van Belle in de semiprofessionele productie BELLE EN HET BEEST vertolkte, stond zij in haar eerste grote productie gelijk naast niemand minder dan o.a. Chantal Janzen en Martijn Fischer in het DeLaMar Theater in de musical HIJ GELOOFT IN MIJ.

Gedurende drie maanden speelde Maaike de Kleine Rachel in deze Nederlandse succes musical. En wat deed zij dat goed!

Haar groot talent en het harde werk in een eenjarige Musicalklas aan het Centrum der Kunsten in Beverwijk, en tijdens de zanglessen van de afgelopen drie jaar, bleven dan ook niet ongezien. Daarom zit Maaike sinds begin 2015 in de talentenklas van Babette Labij in Amsterdam.

Kortom: een dame waar we nog veel van gaan horen!
Kom zondag 13 mei naar De Oude Keuken!

Moederdagarrangement
Op deze feestelijke dag serveert De Oude Keuken een Moederdagspecial: Groot(moeders) stoofpotje, asperges en aardappelgratin. De moeders worden extra verwend met koffie en ‘n heerlijke bonbon van het huis.

Moederdagspecial: € 15,00
Aanvang: 15.00 uur
Entree: Gratis

Kijk hier voor meer info