CASTRICUM - Op Zondag 26 februari om 14:30 is het derde concert van de serie "Experience Klassiek" in theater Koningsduyn in Castricum. Tijdens dit concert zal de muziek voor het pianotrio centraal staan. Er zullen werken worden uitgevoerd van componisten als Beethoven, Rachmaninoff, Schubert en Piazzolla.


De concertreeks is een initiatief van pianist Ruben Plazier, die voor elk concert vrienden van hem uitnodigt die hij heeft ontmoet tijdens zijn vele concertreizen door Europa. Het publiek zal de kans krijgen om de fantastische Amerikaanse violiste Karen Su weer te horen, die de vorige keer zo indrukwekkend heeft gespeeld. Maar dit keer zullen zij ook getuige zijn van een van Europa's toonaangevende cellisten, de Belgische topcellist Luc Tooten, die jarenlang solocellist was van het Brussels Philharmonisch en samenwerkte met 'swerelds.

Pianist Ruben Plazier zal tijdens het concert bij elk stuk een toelichting geven, waarbij hij leuke anekdotes en achtergrondinformatie zal delen. Hierdoor zal het publiek de muziek nog beter kunnen ervaren en nog meer genieten van de muziek. Dit is een unieke kans om deze grootmeester van de klassieke muziek in Castricum te horen en te ervaren hoe hij de cello tot leven brengt.

Dit is een concert dat u niet wilt missen! Dus kom naar Theater Koningsduyn Castricum op 26 februari om 14:30 en beleef een muzikaal hoogtepunt. Laat u verrassen door deze prachtige klanken en laat u meevoeren op de golven van de muziek.

Koop uw kaarten op www.experienceklassiek.nl