HEILOO - In vroeger tijden speelde een groot deel van het sociale leven van Heiloo zich af in de comédie op landgoed Nijenburg, met bijeenkomsten van culturele verenigingen en (toneel)voorstellingen. Deze zomer herleven de oude tijden in het historische openluchttheatertje! In augustus en september kun je hier een aantal zondagmiddagen komen genieten van theatervoorstellingen, cabaret of licht-klassieke muziek.

Uitdaging met de klok
Tijdens het eerste weekend van september gaan spelers van Theaterbende Heiloo de uitdaging met de klok aan: in 24 uur zullen zij een theatervoorstelling in elkaar zetten! Het resultaat kun je op zondag 2 september komen bekijken in de comédie op landgoed Nijenburg.

Vrijwillige bijdrage Reserveren is verplicht. Dit kan via www.nm.nl/comedie
Na afloop gaan de artiesten met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage, zorg dus dat je wat contant geld meeneemt!

Goed om te weten
• zondag 2 september, tijd: 15:00-17:00 uur locatie: de comédie op landgoed Nijenburg
• Er is geen tribune; neem zelf een kleedje, kussentje of laag stoeltje mee om op te zitten.
• Bij erg slecht weer wordt de voorstelling een week opgeschoven. Check kort van tevoren de website van Natuurmonumenten nog even!

Theaterbende Heiloo
Theaterbende Heiloo is de theaterwerkplaats voor alle leeftijden. Hun missie is kinderen en jongeren uit Heiloo en omstreken een podium te bieden om zich te bekwamen in alle vormen van theater.