BEVERWIJK - Mirusia heeft een carrière uit een sprookjesboek.

Op jonge leeftijd ontdekt door André Rieu, jongste winnaar ooit van de Joan Sutherland Opera Award en één van de meest bekeken uitvoeringen op You Tube met Ave Maria. Nu komt Mirusia solo met groot orkest naar het theater voor de mooiste muziek uit musicals, beroemde klassieke melodieën en verrassend eigen werk. Dan weer persoonlijk en intiem, dan weer groots en meeslepend.

Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet zij vele harten te veroveren. Haar laatste album stond wekenlang in de top van de Nederlandse hitlijsten. Na  het overweldigende succes van haar theatertour This Time Tomorrow komt Mirusia nu met From the Heart waarin zij melodieën brengt die recht uit het hart komen. Dat kan een hart vol liefde zijn, een hart wat licht beschadigd is of een hart wat (nog) op zoek is. Vast staat dat Mirusia u recht in het hart weet te raken met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen.

Gegarandeerd een avondje vol kippenvel!

Kaarten vanaf € 30,50 op zaterdag 18 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.