PETTEN - Zondagmiddag 29 januari a.s. zal de maritieme folkband Scheepsfolk het eerste concert in het nieuwe jaar verzorgen, op uitnodiging van InterArt Petten. In het Cultureel Centrum, het voormalige sfeervolle kerkje aan het Plein met de fantastische akoustiek, komen de krachtige songs, uptempo nummers, gevoelige ballads en vrolijke instrumentale nummers klankvol tot hun recht.

De vierkoppige band heeft in de loop der jaren een eigen unieke stijl ontwikkeld. Een mix van traditioneel en nieuw, met altijd het nautische, het maritieme aspect als hoofdthema. Pure folk, vol energie. Blues, reggae, cajun, Americana en skiffle invloeden.

Alle vier, Jan Buijs, Catharina Buijs, Rob de Jonge en Remco Heemskerk zingen ze, met begeleiding van gitaar, banjo, ukelele,mandoline, bas, kazoo, trekzak en accordeon en met percussie op cajon, wasbord en candrum.

Zondagmiddag 29 januari, aanvang 15.00 uur. Zaal open 14.15 
Cultureel Centrum te Petten, Plein 1945 bij de witte toren.

Entree € 8.- Koffie/thee gratis.
Reserveren is mogelijk via de mail reserveren@interart-petten.nl of telefonisch bij Jannie van Dompselaar 0226-38 1709 of bij Sari Kortekaas 0226 – 38 3003  Parkeren gratis.