CASTRICUM - Aanstaande vrijdag 13 juli heeft De Bakkerij een aantal top-optredens geregeld. Vanaf 9 uur kunt u luisteren naar Reino en Operation Hurricane.

Reino
Dans en vergeet. Baad in het zweet, en laat je onderdompelen in de bitterzoete cocktail van adrenaline, melancholie en optimisme gemaakt door Reino! Drie jongens spelen alsof het de eerste én laatste keer is. "We zeggen nog niet precies wat we gaan doen. Maar neem wel je oordoppen mee. Kom je ook op ons feestje?"

Reino is een driekoppige alternative dance-punk band gevestigd in Haarlem. Hun stijl is beïnvloed door bands als LCD Soundsystem, Enter Shikari, Blur, Talking Heads en Franz Ferdinand. De jongens gieten popsongs in een rauw jasje en gooien daar een vleugje elektronica doorheen. In september 2017 bracht de band hun eerste single "Carousel" uit die te beluisteren is op alle online streaming kanalen.

Operation Hurricane
Een jong en high energy rocktrio uit Haarlem. De band is ontstaan uit een passie voor alle soorten rockmuziek, waardoor de nummers doordrenkt zijn met invloeden uit de classic rock/grunge en de moderne rock. Met een hoge dosis energie, een ritmesectie die staat als een huis en subtiele maar krachtige riffs doen ze het stormen op het podium!