CASTRICUM - Voor het vierde achtereenvolgende jaar zorgt Regina Albrink voor muzikaal entertainment van topklasse. Ook dit keer bestaat het Concert op Zondag uit drie delen van elk 30 minuten; aanvang 15.00 uur.

Het eerste half uur speelt Regina solo aan de vleugel en brengt daarbij onder andere werk van Chopin, één van haar favoriete componisten. Het tweede half uur treedt Regina op met Klaas Hofstra. Hij is een Nederlandse acteur die de wereld overtrekt met zijn solovoorstellingen over o.a. de schilders Rembrandt en Van Gogh. In Nederland is hij vooral bekend als de arts Dick van Lennep in de tv-serie Medisch Centrum West en als de postbode Sjoerd Bonnema in de Kameleonfilms. Samen spelen zij een voorstelling, ter gelegenheid van het Beethovenjaar 2020, gebaseerd op de brieven die Beethoven stuurde aan zijn neef (of zoon?) Karl en aan de ‘onsterfelijke geliefde’.

De toneelscènes worden afgewisseld met Beethovens prachtige muziek. Muziek als troost en als verklanking van zijn strijd.

U hoort o.a. delen uit de Mondscheinsonate en de Pathétique.


Het laatste gedeelte wordt heel licht met gasten zoals de Russische pianiste Olga Khoziainova en zanger Siem Veld. En verder…. laat u verrassen!

Kaarten voor dit concert op zondag 19 januari a.s. zijn te reserveren via www.toonbeeld.tv of tel.

0251-659012 en verder verkrijgbaar aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje).