BEVERWIJK - De première van het theaterconcert Dubbel Leven van Gerard Alderliefste is in Beverwijk op zaterdag 4 november aanstaande en er zijn nog kaarten!

Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts, in het andere muzikant. Zijn eerste soloprogramma brengt beide werelden samen. Alderliefste – onder meer bekend van de band Alderliefste en samenwerkingen met Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – zingt en speelt zijn eigen liedjes en die van anderen, in het Frans en het Nederlands. En hij vertelt over wat partydrugs en verslaving met een mens doen en waarom je het zou moeten laten. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als Une belle histoire, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 toerde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow En route. Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

Kaarten vanaf € 16,50 voor zaterdag 4 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.