BERGEN - Het tweede concert in de zomerserie op donderdagavonden in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee brengt de wereldvermaarde sopraan Claron MacFadden, met zangeres en celliste Sanem Kalfa. Donderdag 28 juni, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.20 uur

De klarinettisten Tobias Klein en Oguz Büyükberber presenteren hun nieuwe project 37FERN, met twee fenomenale stemkunstenaars: zangeres Claron McFadden en celliste en zangeres Sanem Kalfa.

Onder de noemer ‘A Bag of Songs’ vertolkt het kwartet composities en improvisaties die geïnspireerd zijn door de volksmuziek van Klein-Azië en de culturen die in dit gebied door de eeuwen heen van invloed zijn geweest.

Claron McFadden behoeft eigenlijk geen verdere introductie, en behalve een gevierde sopraan is zij ook een fantastische improvisator. De Libanese celliste en zangeres Sanem Kalfa is een van de meest getalenteerde zangeressen op het gebied van jazz en wereldmuziek van dit moment.

Claron McFadden – zang, Sanem Kalfa – zang, cello, Oğuz Büyükberber – klarinet, basklarinet, Tobias Klein – basklarinet, contrabasklarinet.

Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 38149037. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel.
Volgende concert in de zomerserie op 5 juli: Jan Rot – HET BESTE, een keuze uit 700 Rotliedjes.
Kijk voor alle zomerserieconcerten op www.kunstgetij.nl.