CASTRICUM - Zaterdag 15 september organiseert Toonbeeld een Open Dag. Tussen 12.00 en 15.00 uur zijn u en uw kinderen van harte welkom om het rijke aanbod te zien, te horen en zelf uit te proberen.

Voor de kinderen wordt deze Open Dag om 12.00 uur geopend door de muzikale clown Teddy Klarinetti met een daverende instrumentenshow in theaterzaal Koningduyn. Na deze show worden in de lokalen demonstraties gegeven en kunt u of uw kind zelf aan de slag. De docenten staan klaar met informatie en kunnen u adviseren. Zo worden bij de afdeling Beeldende Vorming deze hele middag openbare inlooplessen gegeven. Steenhakken, etsen, schilderen, keramiek, aquarelleren, tekenen en edelsmeden, alles is mogelijk en u kunt er met al uw vragen terecht.

Dit jaar ontvangen alle kinderen via de basisscholen in Castricum een uitnodiging voor deze middag met daarbij een bon voor een gratis proefles (af te spreken tijdens deze Open Dag). Naast de vele muziekinstrumenten die worden gedemonstreerd zijn er ook mogelijkheden voor Toneel- en Musicalcursussen, muziek en dans voor kleuters en peuters, zanggroep Kids Voice en vele samenspelmogelijkheden. Ook muziekvereniging Emergo, waarvoor Toonbeeld de opleiding verzorgt, is present!