CASTRICUM - Ballroomdancing is hip, getuige de opkomst van danssalons en tangofeesten. De Oude Keuken sluit daarbij aan met Dancing DOK-Diners. Ballroomdansen gecombineerd met lekker eten. Op donderdagavond 8 november bent u van harte welkom.


Dancing DOK-Diner

U wordt om 18.30 ontvangen met een hartig hapje, rond 19.30 kunt u genieten van de hoofdmaaltijd (California Burrito) en tegen 22.00 sluiten we de avond af met koffie en petits fours. Tussen de drie gangen van het menu heeft u volop ruimte om te dansen. Het gehele arrangement kost €24,50. We vragen u wel even te reserveren, graag voor 6 november.

Hans Vos
Dancing DOK-Diner staat onder de energieke leiding van Hans Vos, allround dansinstructeur, die tijdens het jubileumfeest van De Oude Keuken heel wat voetjes van de vloer kreeg. Quickstep, chachacha, jive of tango, ze komen allemaal langs. Hans: ‘Ook wie maar enkele basisstapjes kent kan al meedoen. Geen partner? Dat mag niemand verhinderen om te komen en te genieten van een quickstep op de keukenvloer!’

Dansdata
Tot het eind van het jaar kunt u op elke tweede donderdag van de maand terecht voor het Dancing DOK- Diner. Na 8 november kunt u dus ook op 13 december de dansvloer op!
En wie weet gaat Dancing DOK-Diner ook door in het nieuwe jaar.

NB In de winter zijn de openingstijden van De Oude Keuken iets aangepast.
Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deoudekeuken.net