CASTRICUM - Castricum is een cultureel evenement rijker. Op 11 september kunt u tussen 11 en 17 uur in 18 tuinen in Castricum en Bakkum genieten van heel uiteenlopende muziek. Er is s ‘avonds een afsluitend optreden in De Landbouw/Welzijn, Dorpsstraat 30 in Castricum.


Houdt u van folk, jazz, pop of klassiek? Dat is mooi, want dan kunt u uw eigen programma samenstellen. Liever alleen covers? Ook dat is mogelijk. Wilt u 6 concertjes zien? Dat kan! Heeft u het druk maar wilt u toch nog even die ene band meepikken? Dat kan ook. Elke tuin biedt 3 tot 6 keer de gelegenheid voor een optreden van 40 minuten met een pauze van 20 minuten. Dat geeft u de gelegenheid om op de fiets naar de volgende tuin van uw keus te gaan.

Het programma wordt binnenkort gepubliceerd op de website www.muziektuinen.nl. U kunt daar nu al een voorproefje nemen van de muziekgroepen .

Het festival is, met uitzondering van het avondoptreden in De Landbouw van de internationaal bekende band One Revolution (www.onerevolutionandfriends.com) gratis, maar contante bijdragen voor de tuinmuzikanten zijn natuurlijk altijd welkom.