HEEMSKERK - Zondag 25 februari treedt de coverband MDY op in café Lokaal in Heemskerk. Het optreden start om 18.30 uur en de entree is gratis.

Met meer dan 25 optredens in de regio IJmond en Haarlem, heeft MDY Band zich afgelopen zeven jaar genesteld tussen de regionale coverbands. MDY staat voor Muziek, Dans & IJzersterke nummers uit de top 100, met verrassende uitstapjes naar funk, soul en rock & roll. Hits van onder meer David Bowie, De Dijk, Eric Clapton, Joe Jackson, Queen, R.E.M., Rolling Stones en The Scène worden achter elkaar de zaal in geslingerd en staan garant voor een feest van herkenning.

Nieuwe nummers in café Lokaal

MDY Band bestaat uit Bert Pannekeet (zang & keyboard), Eddy Satoer (gitaar), Bart van de Bovenkamp (basgitaar) en Egon van Zon (drums). MDY heeft voor 25 februari weer aan aantal nieuwe hits aan haar repertoire toegevoegd, zoals One of Us van Joan Osborne, Creep van Radiohead en Losing my Religion van REM.

Achtergrond MDY

MDY begint in september 2010 als gelegenheidsformatie voor een éénmalig optreden. Maar het enthousiasme binnen de band en bij het publiek tijdens het optreden smaken naar meer. Dus volgen er al snel optredens in de IJmond en vervolgens ook daarbuiten zoals in Haarlem en Heemstede. Kijk voor meer informatie over de band op de website:

http://mdyband.wordpress.com.