BEVERWIJK - Nog tot en met 3 juni 2017 is de expositie ‘Lost memories’ van Marcel van Balken te bewonderen bij het fotografiecentrum ISOO.nu aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

Voor wie geïnteresseerd is in fotograferen op verlaten plekken is de expositie ‘Lost memories’ beslist de moeite waard. De expositie is samengesteld uit een serie foto’s van oude, vervallen en niet meer bewoonde gebouwen met een rijke geschiedenis. Karakteristieke verlaten locaties zoals een psychiatrisch ziekenhuis, een oud sanatorium, een leeg château en een vervallen klooster. Stuk voor stuk fotografische decors waar de ‘verdwenen herinneringen’ van de voormalige bewoners opnieuw ingevuld en gefotografeerd zijn. Elke foto vertelt het surrealistische verhaal van de werkelijke historie en de symbolische herinneringen uit vervlogen tijden.

Heb je nog geen tijd gehad om deze bijzondere expositie te bezoeken, wacht dan niet te lang. Tot en met 3 juni is er nog gelegenheid hiervoor. De tentoonstelling is geopend op maandagen van 20:00 - 22:00 uur en op zaterdagen van 12:00 - 16:00 uur. De entree is gratis.