CASTRICUM - De Oude Keuken bestaat vijf jaar en dat vieren ze groots. Op zondag 9 juni is iedereen welkom om samen met De Oude Keuken te genieten van live muziek, optredens speciaal voor de kinderen en leuke activiteiten. De Roots Market en de Bakkumse Streekmarkt zijn er ook en uiteraard staat het bijzondere personeel de hele dag voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

Acht januari 2019 was het precies vijf jaar geleden dat De Oude Keuken (DOK) de deuren opende op landgoed Duin en Bosch. Van Het Oude Theehuys groeide het uit naar een bijzonder restaurant en grand café, een bruisende sociale onderneming waar jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komen om te leren en zich te ontwikkelen. Reden voor een feestje kortom! Om 12.00 uur opent wethouder Ron de Haan het feest en zal Anouk, medewerker van De Oude Keuken, een bijzondere bijdrage leveren.

De hele verdere dag is er een vol programma met activiteiten voor jong en oud. Er is live muziek van Edouard, de Bonhoeffer Talentenband, dansles in Zuid-Amerikaanse sferen met Hans Vos, trio Los Bandos speelt Cubana en om 17.00 uur is Sabali de swingende slotact. Speciaal voor kinderen komen Philip Hopman, de tekenaar van Boer Boris en Evert-Jan Woudsma, de “Bosw8er”. Op de Shakefiets kun je je eigen smoothie trappen of je kunt de grootste bellen zwiepen met “Bubbles without borders”! DOK’s eigen Carla is aanwezig met de SoepCar. De Roots Market en Streekmarkt zijn er ook de hele dag. Voor het complete programma zie www.deoudekeuken.net.

De Oude Keuken serveert speciaal voor het jubileum als DOKspecial een heerlijke vega-California Burrito.

Zondag 9 juni viert De Oude Keuken haar vijfjarig bestaan vanaf 12.00 uur in festival sfeer met Roots en Streekmarkt vanaf 11.00 uur. Komt allen!