CASTRICUM - Na het grote succes van afgelopen mei keert het Castricumse DJ-duo Two Imaginary DJ’s voor de tweede keer terug in clubMariz met hun jaren 80 dansavond. Waan je weer even in de nostalgische discotheken sfeer van weleer en kom dansen op de beste en leukste eigthies klassiekers van onder andere The Cure, Doe Maar, The Smiths, Soft Cell, Madness, Eurythmics, Duran Duran, Kim Wilde, Prince of de Simple Minds. Op zaterdag 25 november komen ze allemaal voorbij in clubMariz aan de Dorpstraat. En het duo draait alleen vanaf de originele vinyl platen, niks digitaal. Authentiek jaren 80 dus.


“clubMariz is echt de perfecte locatie om een avondje lekker te dansen. Het was de vorige keer echt een feest om jong en oud op de dansvloer te zien. De jaren 80 zijn qua muziek nog springlevens en de verzoeknummers vlogen ons dan ook om de oren. Iedereen was zo enthousiast dat we niet kunnen wachten op de tweede editie!” Aldus de Two Imaginary DJ’s Richard Heideman en Sander Steggink. De voorverkoop gaat inmiddels hard dus wees er snel bij!

Het jaren 80 dansfeest met de Two Imaginary DJ’s is op zaterdag 25 november in clubMariz, Dorpstraat 72, Castricum. Aanvang 21.00 uur.

Voorverkoop online via: https://www.bueno.nu/webshop/school/167/schedule-detail/541545 of aan de deur op de avond zelf. Entree: 6,50 euro.