CASTRICUM - Jonge talenten (12-22 jaar) die zich als entertainer op het podium thuis voelen kunnen hun kans grijpen tijdens CastricumGotTalent op zaterdag 8 april in het nieuwe Geesterhage. De inschrijving voor deze talentenjacht voor het goede doel is nu gestart.

Ben je jong en talentvol? Let dan goed op! Op zaterdagavond 8 april kun jij je talent laten zien tijdens ‘Castricum Got Talent’ in Nieuw Geesterhage.

Castricum Got Talent is een talentenjacht voor het goede doel. Rotary Castricum-Kennemerland organiseert op zaterdag 8 april een avondvullende show met de grootste talenten uit Castricum en omgeving. De avond wordt gepresenteerd door Henny Huisman. Een jury onder leiding van burgemeester Toon Mans beoordeelt alle optredens.

De opbrengst van de avond is voor Stichting Muziekids. Stichting Muziekids zet zich in voor het realiseren van de Nick en Simon muziekstudio voor kinderen die langdurig moeten verblijven in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Via kaartverkoop en de hulp van sponsoren gaat de rotaryclub voor een zo hoog mogelijk bedrag.

Ben je tussen de 12 en 20 jaar? Voel je je als entertainer thuis op een podium en heb je een talent in muziek, dans, cabaret of een andere vorm van kleinkunst? Geef je dan snel op viacastricumgottalent@gmail.com met vermelding van je naam, telefoonnummer en wat je op het podium wilt gaan
laten zien. Ook Castricumse bedrijven worden van harte uitgenodigd een bijdrage te leveren.

Voor het beste talent van de avond wacht een mooie beloning die verder bijdraagt aan een mogelijke kleinkunst carrière.