HEEMSKERK - Voor het 3e jaar op rij komt ProCamp naar Heemskerk. Op de velden van ODIN’59 wordt een voetbalweek georganiseerd waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan.

De training, door de zorgvuldig geselecteerde trainers, is zeer afwisselend en uitdagend. Met veel individuele aandacht en natuurlijk partijvormen. Na afloop van deze week ben je dan ook een nog betere voetballer geworden. Tussen de middag gezellig met elkaar lunchen en genieten van het animatieprogramma onder leiding van de ProCamp trainers.

Veel voetballers en voetbalsters uit de regio hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten op het ProCamp voetbalkamp. Daarbij vonden ze het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Er zijn twee weken waarvoor je kunt inschrijven. De week 24 t/m 28 juli en de week van 14 t/m 16 augustus. Je kan kiezen voor een overnachtingskamp (http://www.procamp.nl/voetbalkamp-heemskerk.html) of om lekker thuis te slapen (http://procamp.nl/voetbaldagen-heemskerk.html). Ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel op de website van ProCamp.