Nog even en de kerstbeleving van het jaar barst los! Van 8 t/m 11 december staat het karakteristieke Slot Assumburg geheel in het teken van Kerst. Meer dan 100 standhouders staan klaar om de donkere dagen voor Kerstmis in te luiden. Geniet van swingende, muzikale optredens, ga aan de slag tijdens een van de workshops of proef de diverse culinaire lekkernijen. Op 8 december om 16.00 uur opent de Castle Christmas Fair haar deuren. Om 20. 00 uur is de grand opening met een spectaculaire verrassing.

Op deze grootste kerstmarkt van Noord-Holland zijn kramen te vinden van o.a. SnowPlanet, Hello Fresh, Rivièra Maison en Brandt en Levie. Vaak met mooie beursaanbiedingen. De fair wordt muzikaal omlijst met meer dan 100 optredens door grote acts, waaronder Fanfare St. Caecilia en het Charles Dickens Orkest van Jeanne d’Arc.

Zin om zelf aan de slag te gaan? Dat kan bij een van de vele workshops; kerstballen decoreren, kerststuk maken samen met een professionele bloemist of een traktatie voor de vogels in de tuin. Tijdens de workshop kersttafel dekken krijgt u allerlei tips and tricks voor een prachtig gedecoreerde tafel.

Uiteraard zijn er genoeg winterse lekkernijen te verkrijgen van warme dranken tot broodjes beenham en van biologische producten tot stroopwafels.

Kom van 8 t/m 11 december naar Slot Assumburg te Heemskerk en dompel u onder in de wondere winterwereld van de Castle Christmas Fair.