UITGEEST - Er verzamelen zich dit jaar weer enge en angstaanjagende figuren bij Zwembad De Zien. Je kunt gillen bij een griezelfilm, je de stuipen op het lijf laten jagen in het doodenge spookhuis of je toekomst laten voorspellen bij de waarzegger. Durf jij het aan?

Scouting Uitgeest, het Zienhouse en Zwembad De Zien organiseren op zaterdag 28 oktober voor alle kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 het grote Halloweenfeest. Tijdens de Halloween-avond is De Zien van 19 tot 21 uur open. Entree is €3,50 inclusief een glaasje mysterieuze toverdrank. En als speciale gast komt kinderboekenschrijfster Anita Boots uit Castricum griezelverhalen voorlezen uit haar boeken De Gekleurde Heks en Villa Zeldenrust. Aanmelden vóór 26 oktober via de website zwembad-dezien.nl/activiteiten/halloween-in-de-zien. Alleen toegang na inschrijving én… vol=vol! En neem gerust je ouders mee. Zij mogen gratis naar binnen, er is ook voor hen lekkers in de kantine te verkrijgen. Meer activiteiten van de WinterZien: Winterfair op 15 december en de Nieuwjaarsduik.

Voor informatie zie website www.zwembad-dezien.nl en/of de facebookpagina. Dus ook in de winter; tot Zien(s) bij Zwembad de Zien!