CASTRICUM - Duurzame Huizentocht op de fiets door Bakkum, Limmen, Akersloot, en Castricum op zaterdag 24 juni

Fietsrit langs een aantal duurzaam verbouwde huizen

Wilt u wel eens een kijkje nemen in een duurzaam verbouwde woning? Zaterdag 24 juni organiseert CALorie een gezellige  fietsrit langs een aantal duurzaam verbouwde huizen in Bakkum, Limmen, Akersloot en Castricum. U kunt binnen een praatje maken met de bewoners over hoe zij hun woning energiezuinig of zelfs energieneutraal hebben gemaakt. En u kunt zien hoe dat eruit ziet. Hoe werkt isoleren? Hoe wekken ze voldoende elektriciteit op? Gebruiken ze nog gas? Hoe wordt de woning of het water verwarmd?

Een thema per adres

Per adres staat één thema speciaal in de belangstelling. En  onderweg kunt u met de andere deelnemers in gesprek raken over uw eigen plannen of vragen. Leerzaam, sportief en duurzaam op de fiets!

Twee tochten die ook gecombineerd kunnen worden

De tocht bestaat uit twee delen, die gecombineerd kunnen worden. In de ochtend is er tussen 9.00 en 12.30  uur een eerste rondje langs huizen in Limmen en Akersloot. 's Middags doen we van 13.00 tot 16.30 een rondje Bakkum en Castricum. Wie  wil  kan zich voor beide tochten opgeven, je maakt dan een echte Duurzame Acht van Castricum! Aan het einde is er nog gelegenheid samen wat te drinken.

Vooraf opgeven is noodzakelijk

De maximale groepsgrootte is 15 personen. Bij voldoende belangstelling maken we meerdere rondes, of plannen we een extra datum in het najaar.  Opgeven kan nu al op duurzamehuizen@calorieenergie.nl.

Meer informatie binnenkort op www.calorieenergie.nl.