CASTRICUM - Op 1 juni om 12.00 gaat De Oude Keuken weer open. Dan kunt u 7 dagen per week van 9.00 tot 17.00 genieten van een lekkere kop koffie, bijzondere lunch of heerlijke high tea. Brigitte van Campen: ‘Eindelijk kunnen we weer gasten ontvangen! Het zal wel anders zijn: minder tafels en reserveren aan de deur. Net als elke horecaonderneming moeten ook wij onze service elke keer afstemmen op veranderende omstandigheden. Maar onze leerling-medewerkers staan te trappelen!


Workshop werken op anderhalve meter

De komende week organiseren we voor al het personeel workshops, zodat we goed zijn voorbereid op het werken op de anderhalve meter. We willen niets liever dan het onze gasten naar de zin maken. Dus 1 juni zal wel een feestelijk tintje krijgen. Misschien wordt u nog verrast met muziek.

Service aanpassen
In de afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten. De koks hebben gezorgd voor een nieuwe lunchkaart en – nieuw – je kunt de gerechten ook bestellen om mee te nemen naar een picknickplekje. De maaltijd-afhaalservice is zo’n succes, die blijft. Niet meer de hele week, maar van vrijdag t/m zondag. Want met ons restaurant en terras open, hebben wij het straks weer heel druk!’

www.deoudekeuken.net