CASTRICUM - Op zondag 5 januari 2020 om 15.30 uur speelt in Theater Koningsduyn de minimusical De Kleine Prins. Een prachtige voorstelling gebaseerd op het bekende boek uit de klassieke literatuur 'De Kleine Prins' van Antoine de Saint - Exupery, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen.Het verhaal: De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten, komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Hij ontmoet o.a. een Koningin, een IJdeltuit, een Timmerman, een Muzikant, een Zakenman en een Lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een Vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen.... De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden....


'De Kleine Prins - minimusical' is een originele en vrije bewerking van John van Santen. Theater Van Santen zal op een sprankelende en speelse manier de sferen creëren, waarin De Kleine Prins en ander figuren tot leven komen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans en zang. Ook de nodige humor, zal niet ontbreken!


De Kleine Prins: "Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hun alles uit te moeten leggen!"

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en vindt plaats in theater Koningsduyn, begint om 15.30 uur en de toegang bedraagt € 8,50. Kaarten verkrijgbaar via www.toonbeeld.tv, Boekhandel Laan, Muziekhandel Borstlap, Vivant Rozing en aan de zaal.