CASTRICUM - Ook deze week staan er weer leuke dingen op de planning, bekijk ze hier!

Woensdag 13 juni: Daikaiju (USA)
De uit Huntsville, Alabama afkomstige band Daikaiju schrikt al 15 jaar de wereld op met hun mix van psycho surf, space rock, punk, metal en progressieve rock . De met Japanse maskers getooide heren deden de afgelopen 15 jaar meerdere tours door de VS, Europa en Azië en gaan richting de 1000 optredens. Time Out Beijing verkoos het optreden van Daikaiju tot het beste optreden van 2013 en de band liet daarmee Godspeed You! Black Emperor achter zich.

20.00 zaal open. show 21.00.
5 euro entree 4 euro voor leden.

Zondag 17 juni: Akoestische middag: Kleedkamer 2!
Het repertoire van Kleedkamer 2 dusdanig gegroeid dat een avondvullend programma, of zoals in dit geval, middagvullend programma gepresenteerd kan worden. De muziek van Kleedkamer 2 staat garant voor een feest der herkenning! Veelzijdigheid is een handelsmerk van Kleedkamer 2.

Niet alleen hits uit de jaren 70 en 80 komen voorbij maar ook recente meesterwerken!

Kleedkamer 2 is een zeer hechte groep muzikanten die vanuit enorm veel plezier en passie een mooie middag cadeau wil geven aan iedereen!

De zang wordt verzorgd door Paulien Zwikker. Door haar enorme enthousiasme geeft deze duizendpoot zich helemaal op het podium! Meester op de elektrische gitaar is Michael Louwinger. Alleen al zijn solo partijen in “Another Brick in The Wall” is al een reden om hem live aan het werk te zien. Jeroen Visser geeft met zijn basgitaar extra behoefte aan het publiek om niet stil te kunnen zitten. Elbert zorgt voor de puntjes op de i met zijn akoestische gitaar klanken. Sinds februari 2018 is Daan van de Laarschot op de drums te vinden bij Kleedkamer 2. Na een pauze van enkele jaren heeft Daan zijn drumactiviteiten weer met beide handen opgepakt.

Open: 14:00 uur
Entree: gratis!