CASTRICUM - Nog een paar dagen te gaan en dan barst in Geesterhage de 12e editie van de Culturele Manifestatie los.Op zaterdag 9 maart om 13.00 uur opent burgemeester Toon Mans, samen met dorpsdichter Bob van Leeuwen dit Castricumse evenement In theater Koningsduyn in Geesterhage.

Er zijn weer heel veel enthousiaste deelnemers waardoor een mooi en afwisselend programma wordt geboden op 9 en 10 maart in Geesterhage met optredens zowel in theater Koningsduyn, als in foyer De Heerlykhyd. Natuurlijk zijn er ook workshops, zowel beeldend als muzikaal en in de openbare ruimtes een expositie van beeldende kunsten. Het volledige programma vind je natuurlijk op de site www.culturelemanifestatiecastricum.nl

Dankzij financiële sponsoring door de Gemeente Castricum, de Rabobank Alkmaar e.o., een speciale traktatie bij de koffie van Patisserie De Roset en volop aandacht in de lokale pers kon dit evenement weer gerealiseerd worden. Daarbij vergeet men natuurlijk niet de samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard, Toonbeeld en Geesterhage."