BAKKUM - Bakkum Vertelt is een muziek- en theaterfestival op Camping Bakkum. Dagelijks zijn er verschillende optredens. Op het terrein staan diverse foodtrucks waar heerlijk gegeten kan worden. Wat is er fijner dan iets heerlijks eten tijdens een prachtig optreden in een natuurlijke omgeving?


Doordat er veel verschillende optredens op een dag zijn is er een druk programma. In het programma is er elke dag een hoofd-act, deze optredens hebben we voor je uitgelicht:

Donderdag 12 juli
20.45-21.45 uur
Starfish
Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens van Starfish je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys ademen gewoon de zee en het zomerse strandleven, en weten dit om te zetten in een explosieve party waarbij de slippers door de lucht vliegen!

Vrijdag 13 juli
20.45-21.45 uur
Supermoon
Het fenomeen Moonstruck Future Funk: Een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan vier de vocalen voor hun rekening nemen

Zaterdag 14 juli
20.45-21.45 uur
Steffen Morrison
Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen.

Zondag 15 juli
20.45-21.45 uur
Love The System
Love the System is een 11 koppig disco/funk formatie. Het doel van deze band is mensen blij maken en meer aandacht voor het positieve.

Niet alleen zijn er hoofd-acts en andere leuke optredens de hele dag door waarvan je het programma hier kunt bekijken, maar er is ook een rand-programma.
Het rand-programma bestaat niet uit optredens maar uit verschillende onderdelen waarbij je in contact of gesprek kunt komen met verschillende mensen. Het programma zal donderdag t/m zondag hetzelfde zijn alleen met af en toe verschillende mensen. Ook het rand-programma hebben we voor je uitgelicht.

16.30 - 21.00 uur
Liedfs met Wat Bakkum Vertelt
Welke verhalen hebben de gasten van Camping Bakkum zelf eigenlijk te vertellen? Liedfs gaat tijdens Bakkum Vertelt op zoek naar liefdevolle anekdotes, sterke verhalen en ware tragedies op het terrein van Camping Bakkum. Van de gevonden verhalen maakt ze audioportretten die je terug kunt luisteren als het festival voorbij is. Als luisterbaren ansichtkaart. Heb je zelf een goed campingverhaal dat je wilt delen? Je kunt Liedfs overal tegenkomen, of kom langs bij het caravanpodium.

16.30 - 21.00 uur
De Verhalendames met Dichten op Maat
De verhalendames zijn niet alleen: elke dag nodigen ze twee dichters uit om plaats te nemen achter de typemachines. Ga met ze in gesprek, vertel een mooi verhaal of breng een mooie foto mee en even later kun je jouw persoonlijke gedicht op maat van de waslijn plukken.

16.30 - 21.00 uur
Art to Take & de Drukpersbrigade
Maak je eigen stempel! Maak je eigen festival-stempel onder leiding van kunstenaar Ellen van Putten bij Art To Take; een reizende linoleumdrukkerij die is ontworpen en gemaakt door conceptueel kunstenaar Erik Sok. Voor maar 1 euro maak je bij deze vrolijke, rode vouwwagen een uniek aandenken aan het festival

Het Festival is gratis te bezoeken voor iedereen van donderdag 12 t/m zondag 15 juli van 16.00 - 22.00 uur.
Bekijk de Facebook-pagina en houd deze in de gaten voor meer informatie.