CASTRICUM - Op woensdag 8 november wordt tussen 17.00 en 21.00 uur traditiegetrouw de Allerzielenviering gehouden op begraafplaats Onderlangs in Castricum. Iedereen is van harte welkom om sfeervol bij te dragen aan deze bijzondere viering. Er worden nog mensen gezocht die een handje willen helpen bij het op- en afbouwen.

Allerzielen Castricum wordt dit jaar voor de tiende keer op rij georganiseerd, met de inzet van veel vrijwilligers, met medewerking van Associatie Uitvaartverzorging en met financiële steun van Associatie Uitvaartfonds en de gemeente Castricum.

Programma

Tussen 17:00 en 21:00 uur is de aula open om onder het genot van een kopje koffie of thee even op te warmen en te luisteren naar muziek. De gastdame van Associatie Uitvaartverzorging is aanwezig om vragen te beantwoorden. Op het pleintje is gratis warme chocolademelk en glühwein verkrijgbaar.

Op de begraafplaats zijn op verschillende plekken muzikale intermezzo’s, en is er een wensboom. Net als in voorgaande edities ontbreken ook de klankschalen niet.
Iedereen is van harte welkom. Van de bezoekers wordt wel respectvol gedrag verwacht.

Fietsers kunnen hun fiets parkeren bij de begraafplaats. Auto’s kunnen geparkeerd worden bij de begraafplaats en bij station Castricum. Er zijn parkeerwachters die beschikbare parkeerplekken aangeven.

Helpende handen gezocht

In de dagen voor de viering werken veel vrijwilligers hard om de begraafplaats zo mooi mogelijk te maken. De organisatie zoekt nog helpende handen voor zowel woensdag 8 november (bij de opbouw) als op donderdagochtend 9 november (opruimen achteraf). Aanmelden kan bij lyddeleur@gmail.com