CASTRICUM - Met een mooi afscheidsconcert op 22 december in de Pancratiuskerk te Castricum sluiten de Carol Singers uit Heemskerk na 40 jaar af. Er zal groots worden uitgepakt, het wordt een concert met vrienden: naast de Carol Singers zelf spelen mee de Iers-Nederlandse band Dockside uit Beverwijk en het Dickens Ensemble van Emergo uit Castricum. Daarnaast verlenen ook Ronald Schollaart (orgel), Bernard van den Boogaard (piano) en Nienke van Leijden (harp) hun medewerking aan dit indrukwekkend afscheid. Het is een uitgebreid programma met talloze carols, à capella en begeleid door genoemde vrienden. Uiteraard zijn ook bekende meezingers opgenomen in het programma, dus als je nog zingen kunt, zing dan mee!!


De Carol Singers staan al sinds hun oprichting onder de bezielende leiding van Joost Doodeman. In de afgelopen 40 jaar hebben zij menig concert gegeven in Heemkerk, Uitgeest, Beverwijk en Castricum. Daarnaast traden zij op bij kerstmarkten, zoals de befaamde Country Christmas Fair in Haarzuilens. Ook dit seizoen treden zij ook nog op bij diverse gelegenheden zoals in de Bavo te Haarlem, Huis te Akerendam te Beverwijk, in Heliomare en de Odulfkerk te Wijk aan Zee (26 december).

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven dit concert bij te wonen is dit jaar gekozen voor de prachtige Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat in Castricum. Het concert op zondag 22 december vangt aan om 15.30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Twice Women’s Wear (Torenstraat 36, Castricum) en bij Timmer Muziek (Spoorsingel 49, Beverwijk). Ook nog verkrijgbaar op 22 december in de kerk ’s middags vlak voor aanvang. Kaarten kosten € 12,50 (inclusief consumptie). Eventueel zijn kaarten te reserveren op tel. 0251 – 237652.