CASTRICUM - Het voetbalseizoen is nu echt ten einde. Nadat er in het hemelvaart weekend al een D-kamp was op de velden van sportpark Noord End waarbij de kinderen na een middag spelletjes spelen, BBQen en een disco ’s avonds een nachtje mochten blijven slapen. 

Was het afgelopen weekend de beurt aan de mini’s, de JO8 en JO9 en tot slot de JO10 en JO11. Zij kwamen zaterdagochtend naar de club om allemaal voetbal gerelateerde spelletjes te spelen onder leiding van de selectie spelers. ’s Middags werd het seizoen traditioneel afgesloten met het sixtoernooi voor de oudere jeugd, de senioren en de veteranen. Teams waarin jong en oud samen komen.

Bijzonderheid bij het team van de veteranen was drie generaties voetballers op het veld (zie foto), waar en wanneer maak je dat nog mee? Bij FCC natuurlijk. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de jongens van het eerste. Na de BBQ en een feestje ’s avonds was het seizoen dan toch echt voorbij. Nu even lekker een paar weken bijkomen in de zomer en dan op naar het volgende seizoen.