CASTRICUM - FC Castricum behaalde zaterdag een ruime overwinning op het laag geklasseerde Beverwijk waardoor het de derde plaats in het zicht houdt. De toon werd gezet door aanvoerder Stephan Zeilstra die de thuisploeg binnen een kwartier op een comfortabele voorsprong schoot.

De wedstrijd was nog geen vijf minuten oud toen de captain aan een solo begon die hij afrondde met een doeltreffend schot. Nauwelijks tien minuten later stond Zeilstra op de juiste plek om ook de 2-0 binnen te schieten. In de tweede helft zorgde invaller Willem Tervoort ook voor twee treffers. Al kort na de rust wist hij een voorzet van Lodewijks op waarde te schatten om even later met een fraaie goal de eindstand op 4-0 te bepalen.