AKERSLOOT/LIMMEN - In de 3e Klasse B hebben Meervogels' 31 en Limmen afgelopen zondag de volle winst gepakt. Meervogels versloeg SVA terwijl Limmen in eigen huis te sterk was voor De Rijp. Beide ploegen staan met elf punten uit acht duels in de middenmoot.

Meervogels '31 boekte op eigen veld een degelijke 2-0 overwinning op SVA. Trainer Rene van Elsland miste nogal wat spelers door o.a. blessures en schorsingen waaronder zijn topscorer Tom Adrichem. Toch zag de oefenmeester dat de geel-zwarten na de rust het verschil maakten tegen de ploeg uit Assendelft door doelpunten van Luuk Ploeg en Bram Kaandorp.

Limmen van trainer Jurg Bosman legde de basis voor de verdiende zege op De Rijp in de slotfase van de eerste helft. Rens Min opende de score vanaf elf meter na een overtreding op Jos Hollenberg en nog voor de rust profiteerde Rik Seignette van geklungel in de defensie van De Rijp. Vlak voor tijd gooide invaller Quinten Aker de wedstrijd definitief in het slot waarna de gasten de eer nog wisten te redden: 3-1.