CASTRICUM/HEEMSKERK - Sporten en bewegen is onwijs belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Maar welke sport past er nou bij jou? Soms is het lastig om een juiste sport én aanbieder te vinden. JouwSportPas kan jou ondersteunen in deze zoektocht! Met JouwSportPas kunnen inwoners van de gemeente Castricum en Heemskerk kennismaken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Sportaanbieder zetten hun deuren open om jeugd, jongeren en volwassenen de kans te geven eens te ‘proeven’ aan hun sport.

Met JouwSportPas kun je doorgaans 3 of 4 lessen volgen bij de sportaanbieder voor maximaal €5,50 in totaal. Veel kennismakingen worden zelfs gratis aangeboden. De lessen van het komende JSP blok worden gegeven tussen 21 maart en 17 april. Inschrijven voor één of meer sporten is mogelijk tot en met 20 maart op Noordhollandactief.nl. Als je voor een kennismaking moet betalen, dan kan dat eenvoudig via Ideal.

Woon of zit jij op school in de gemeente Castricum of Heemskerk? Dan mag je vrij kiezen aan welke sport je meedoet. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan powerwalking, kickfit, turnen, badminton, dans, voetbal, mountainbiken of zwemmen, maar er is nog veel meer te kiezen. Op Noordhollandactief is terug te lezen welke sporten er zijn, wanneer en voor welke leeftijd die zijn. Door jouw leeftijdsfilter aan te zetten, zie je gelijk wat er voor jou te doen is.

Wie vragen heeft of hulp nodig heeft bij het aanmelden kan een mail sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.