CASTRICUM - Promovendus Vitesse '22 heeft de eerste driepunter van het seizoen binnen gehaald door Assendelft met ruime cijfers te kloppen. Op De Puikman werd het maar liefst 4-1 voor de Castricummers.

Bij rust was het 1-0 voor de thuisploeg, maar met iets meer zorgvuldigheid was die score al veel hoger uitgevallen gezien het aantal kansen. Rik Beentjes opende na tien minuten de score uit een assist van Joey van Esveld.

Halverwege de tweede helft vielen de doelpunetn snel achter elkaar. Marijn Kuijs wist de stand op 2-0 te brengen, maar een minuut later vond Martijn de Groot vanaf de strafschopstip de aansluiting. Uitblinker Van Esveld bracht de marge weer op twee en dat bleef het dankzij doelman Tom laan die de volgende strafschop van De Groot wel wist te keren. In de slotfase wist invaller Bas Kiebert de eindstand zelfs op 4-1 te brengen.