CASTRICUM - Bij de start van de competitie in de 2e Klasse A heeft Vitesse '22 de punten in eigen huisweten te houden. Op De Puikman wisten de Castricummers tegen KFC in de slotfase het duel te beslissen (3-1).

Lang leek het er op dat het duel op een puntendeling zou eindigen. Na een kwartier kwamen de gasten uit Koog aan de Zaan op voorsprong toen Maarten Hemmen de score opende. Het duurde slechts een paar minuten voordat Nick van de Ven met een kopbal voor de gelijkmaker wist te zorgen.

De 1-1 bleef vervolgens tot de 87e minuut staan, maar toen maakte de thuisploeg alsnog het verschil. Via een snelle aanval schoot Martijn Kuijs de 2-1 binnen en het duel werd definitief beslist door een benutte strafschop van Jort Kaandorp