CASTRICUM - Vitesse’22 is zeer verheugd te kunnen meedelen dat de contracten met de hoofdtrainers Pim Touber en Arjan de Zeeuw voor het 1e elftal en Coen van Dongen voor het 2e elftal verlengd worden. Overleg tussen de technische commissie, het bestuur, de trainers, de spelersraad en de begeleiding leidde tot unaniem enthousiasme om met deze trainers verder te gaan. De met hen ingeslagen weg biedt alle vertrouwen om ook het seizoen 2022-2023 succesvol in te gaan. Vitesse’22 opteert voor verlenging voor het seizoen daarna.


Het huidige seizoen verliep tot aan de maand december bijzonder voortvarend. 1 wedstijd gelijk en de overige wedstrijden werden gewonnen. Vitesse’22 is de trotse aanvoerder van de 2e klasse met 22 punten uit 8 wedstrijden en een positief van 17 doelpunten. Daarnaast breken steeds meer jeugdspelers door naar de selectie bij de senioren.

Ook vanuit de jeugdafdeling komen positieve geluiden, zo laat de club op de eigen website weten. Steeds meer teams acteren in de hoofdklasse en wellicht breekt binnenkort een team door naar de 3e divisie.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Onder dat motto ziet het bijna 100-jarige Vitesse’22 de toekomst met vertrouwen tegemoet.