CASTRICUM - Op woensdag 11 april hebben de jongens van groep 7/8 hun wedstrijden voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi gespeeld. In vier poules werd sportief gestreden om de nummer 1 positie om in de halve finale terecht te komen.

Tijdens het toernooi hebben de scheidsrechters bekeken wie de sportiefste ploeg was. De Cunera 2 heeft deze prijs gewonnen. De Rabobank heeft besloten dat de “mooiste spandoeken” beker aan De Montessorischool werd uitgereikt.

Helmgras 1 en Helmgras 2 speelden een “onderlinge” halve finale, terwijl de andere halve finale ging tussen De Visser ’t Hooftschool en De Klimop. Via een spannende penaltyreeks werd Helmgras 1 de uiteindelijk winnaar en in de andere halve finale was De Visser ’t Hooftschool de sterkste.

De Klimop veroverde uiteindelijk, na penalty’s, de derde plaats en Helmgras 2 eindigde op de vierde plaats. Dit betekent dat de strijd om de eerste plaats ging tussen Helmgras 1 en De Visser ’t Hooftschool. De finale werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen door De Visser ’t Hooftschool. Zij mogen daarom in de regiofinale op woensdagavond 25 april op Sportpark Noord End spelen tegen de winnaar van Heemskerk. U bent van harte welkom om te komen kijken.