CASTRICUM - Na het daverende succes van vorig jaar vindt dit jaar op vrijdag 26 juli de tweede editie van de senioren zeskamp in Castricum plaats. Het belooft een middag vol gezelligheid, bewegen en lekker eten te worden. U hoeft helemaal niet sportief te zijn, want iedereen kan en mag deelnemen! Komt u ook?

De middag start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het draait deze middag vooral om de gezelligheid met elkaar. Er staan verschillende samenwerkingsspellen op het programma en we sluiten af met een heerlijke BBQ. Deze activiteit inclusief eten kost € 10. Iedereen kan aan de spellen meedoen en zijn rollatortoegankelijk. De middag wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Castricum, de Viva Zorggroep en Team Sportservice. De middag vindt plaats op de hockeyvelden van hockeyvereniging MHCC sportpark Wouterland, Van Haerlemlaan 31 Castricum.

Na het enthousiasme van vorig jaar kwamen er veel verzoeken om deze middag nogmaals te organiseren. De deelnemers vonden het een geslaagde dag en een ontzettend leuke start van de zomer. ‘Ik heb zo ontzettend genoten, ik heb nieuwe mensen leren kennen en meegedaan aan leuke spellen waarbij flink werd gelachen. Maar we waren ook fanatiek hoor! Het eten was ook heerlijk lekker!’ aldus deelneemster Truus.

Aanmelden voor de zeskamp is verplicht en doet u door te mailen of bellen naar Welzijn Castricum via info@welzijncastricum.nl / 0251 -656562. Meld uzelf op tijd aan, want vol=vol. Betaling moet vooraf gebeuren en na uw aanmelding krijgt u hier meer informatie over.