CASTRICUM - Bij de Castricumse Rugbyclub werden afgelopen vrijdag 23 juni twee leden onderscheiden als Lid van verdienste.


GRAHAM SHEPLEY:
Graham heeft veel van zijn vader Douglas Shepley, ook zo'n geweldige clubman en rugby fanaat. Als voorzitter was Graham heel benaderbaar, veel kennis van zaken ook bij de Rugby Nederland-vergaderingen, Geroemd wordt zijn niet aflatende inzet om Rugby Nederland weer uit het slop te trekken zonder de clubs in de problemen te helpen. Zijn inzet betekende o.a. dat wij de vaderlandse rugby competitie konden voortzetten. Heel belangrijk voor Cas.RC in de periode van zijn voorzitterschap was met name het overleg ook met andere ereklasse verenigingen.
Als persoon heel benaderbaar, groot gevoel voor humor, betrouwbaar, oplossing gericht en veel kennis van zaken.

WIET VAN DUIN:
Al ruim 50 jaar Cas.RC lid. Begonnen als jeugdspeler begin jaren 70, sindsdien niet meer weg te denken bij Cas.RC. Hij heeft in de Nationale selecties gespeeld en hij is de stille kracht van de Casrc. Nooit vragen nooit klagen. Wiet verzorgt het schilderwerk en sponsoort de verf. Trainer van jeugdteams en dames, de Driede team en Rugby-Academy trainer, nog steeds actief als trainer van de CasLadies.