AKERSLOOT - Vier nederlagen op rij in de competitie is voor niemand fijn. Ook niet voor Meervogels’31. Met SVW’27 heeft de ploeg uit Akersloot geen makkelijke tegenstander om de negatieve spiraal te doorbreken.

RKAV Volendam, Limmen, Hercules en Beemster bleken allen te sterk voor Meervogels’31. De ploeg van coach Rene van Elsland zal de reeks zo snel mogelijk willen doorbreken.

Bij de Heerhugowaardse opponent is Danny de Boer de doelman. De Boer kijkt terug op het seizoen tot nu toe; “We zijn begonnen met een jonge groep in de derde klasse, ik denk dat het voor de groep een leerzaam jaar is. Maar als je het aan mij vraagt dan gaan we zo snel mogelijk weer terug na de tweede klasse” spreekt een ambitieuze de Boer. De 26 jarige keeper vervolgt; “We gaan ervoor om zo hoog mogelijk te eindigen en we hebben de derde periode nog te gaan. Wie weet dat we zo de nacompetitie nog bereiken” besluit doelman Danny de Boer.

SVW’27 en Meervogels’31 stonden tot dusver maar één keer tegenover elkaar. Die ontmoeting was eerder dit seizoen toen de Heerhugowaarders met 1-0 wisten te winnen.

SVW’27 staat vijf punten achter op Beemster, de nummer twee. Hierdoor kan het een schitterend slot worden van dit seizoen. Of dat gaat lukken valt over enkele weken te zien.