KOEDIJK - SV Koedijk heeft zich uitstekend hersteld van de zeperd die het afgelopen dondrdag opliep in de inhaalwedstrijd bij Sporting Krommenie (3-0 verlies). In de thuiswedstrijd tegen het hoog geklasseerde Limmen legden de geel-zwarten een prima partij op de mat met een 4-2 zege tot gevolg.

Beide ploegen hadden voor rust uit een strafschop gescoord. Limmen kwam na een ruim half uur op voorsprong via Miettinen, maar binnen vijf minuten had Luc Wagenaar de stand vanaf elf meter gelijk getrokken.

Limmen kwam een kwartier na de rust op een hernieuwde voorsprong via De Jong, maar het betere Koedijk wist in de laatste tien minuten de wedstrijd volledig te keren. Met enkele vloeiende aanvallen werd er nog drie keer gescoord. Renco Reinhard had met twee treffers een groot aandeel in de zege terwijl ook invaller Joey Hoekstra een duit in het zakje deed.