CASTRICUM - Ook FC Castricum is zwaar getroffen door de corona-crisis. Waar de kantine inkomsten al ruim twee maanden achterwege blijven gaan de kosten wel gewoon door. De club is daarom een crowdfundingactie opgestart.

Iedereen is op z'n eigen manier getroffen door het corona virus. Op sociaal vlak kan heel veel niet meer, waaronder voetbalwedstrijden en evenementen. Wij missen dit met z’n allen. Vooral de wedstrijden op het veld, het hapje, drankje en praatje in de kantine. Maar FC Castricum mist jullie ook enorm. Alle vrijwilligers, de drukte in de kantine, de gezelligheid rondom de velden, de toernooien, Waar Schijt De Koe en ga zo maar door.

Net als vele sportverenigingen loopt FC Castricum veel kantine inkomsten mis, terwijl veel kosten doorgaan. Niet alleen het huidige seizoen, maar ook de eerste maanden van het nieuwe seizoen zullen onzeker zijn.

Hierom hebben we een crowdfunding actie opgestart en willen wij jullie vragen om FC Castricum te steunen en zo door deze bizarre periode te loodsen. De aankomende weken en maanden zullen er meerdere activiteiten uitgerold worden om de broodnodige inkomsten te genereren, zodat we straks het nieuwe seizoen met z'n allen weer kunnen sporten en kunnen presteren maar natuurlijk vooral om weer lol en plezier te hebben. Om te beginnen de crowdfunding actie, dus steun a.u.b. onze mooie vereniging met een donatie, hoe klein of hoe groot ook!

Klik hier om een donatie te doen via de crowdfunding actie op doneeractie.nl.