CASTRICUM - Mooie prestaties voor de atleten van AV Castricum op de indoorbaan van AV Lycurgus in Assendelft zondag 24 november; door 1,55 meter hoog te springen verpulverde de 12-jarige Sepp Schulte niet alleen zijn eigen indoor clubrecord bij de jongens junioren D (was 1,45 meter), maar scherpte hij tegelijkertijd ook het clubrecord bij de oudere jongens junioren C aan (was 1,50 meter, en stamt uit het jaar 2001). Een uitstekende prestatie voor Sepp zo aan de start van het indoorseizoen!

Ook Sepp's trainingsmaatjes Owen Prins en Joppe van der Eyden lieten prima prestaties zien in Assendelft. Zo wist Joppe zijn persoonlijk record op het moeilijke onderdeel 60 meter horden met bijna een seconde te verbeteren naar 12,27 seconden. Bij het verspringen kwam Owen tot 4,26 meter ver en evenaarde hiermee zijn beste outdoor prestatie van afgelopen zomer.

Annette IJzer liet zich ook niet onbetuigd en snelde op de 60 meter naar een tijd van 10,03 seconden, hetgeen een verbetering van haar eigen AVC clubrecord bij de dames V40-44 betekent.

Op de foto van links naar rechts: Sepp, Owen en Joppe.