HEEMSKERK - Kinderen die deze zomer zin hebben om te sporten en bewegen zijn van harte welkom bij de gratis zomervakantie activiteiten van Team Sportservice Kennemerland. Er is weer van alles te doen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan. Beide gemeenten vinden bewegen en een gezonde jeugd erg belangrijk en stimuleren daarom deze activiteiten. Inschrijven voor de vakantieactiviteiten kan eenvoudig op de website Noordhollandactief.nl.

In de eerste vakantieweek starten we op maandagochtend met een sportcarrousel voor groep 3 tot en met 8 in de frisse buitenlucht. Bij CSV in Castricum spelen we verschillende spellen zoals handbal, trefbal en stoepranden. Deelnemers die dat willen kunnen zich tijdens deze activiteit kwalificeren voor het NK stoepranden. Op dinsdag 19 juli kan in Limmen meegedaan worden aan Urbans Sports, een mix van stoere sporten zoals freerunning, slackline en bootcamp. In de middag een gezellige kleuterinstuif met verschillende activiteiten zoals klimmen, springen, touwzwaaien, schommelen, tikspelletjes en veel meer. In de Velst in Heemskerk spelen we op woensdag 20 juli en donderdag 21 juli met groep 3 tot en met 8 de grote gymspellen bunkertrefbal en apenkooi 2.0.

Wie mee wil doen aan de gratis vakantieactiviteiten kan zich inschrijven op de website Noordhollandactief.nl. De activiteiten zijn eenvoudig te vinden door de filter Evenementen te selecteren. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een email sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.

Fun in the Sun
Team Sportservice is deze zomervakantie ook te vinden bij Fun in the Sun in Heemskerk. Het Cultuurhuis, MET Heemskerk, de bibliotheek en Team Sportservice organiseren in de week van 1 tot 5 augustus diverse culturele, creatieve en sportieve activiteiten. Op 2 en 5 augustus kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar gratis meedoen aan de sport en spel ochtend op het grasveld achter het gemeentehuis. Aanmelden hiervoor kan op Noordhollandactief.nl. Spontaan langskomen op de ochtend zelf mag ook.