CASTRICUM - Dat een jonge ploeg wel eens wisselvallig kan zijn bleek zaterdagmiddag bij Reiger Boys. De dit seizoen verrassend goed presterende formatie van Tom Boukes maakte een week geleden nog zeven treffers tegen HCSC. Op bezoek bij FC Castricum kreeg men echter een zevenklapper om de oren.

FC Castricum, een ploeg die duidelijk te laag staat op de stand begon al sterk. Binnen twintig minuten had men al een 2-0 voorsprong genomen door treffers van Elario Zweet en Carlo Vrijburg. Vijf minuten voor de rust weet Daan de Vries namens Reiger Boys echter de aansluiting te vinden.

In de tweede helft wordt een aandringend Reiger Boys verwacht, maar de verdediging gaat al rap de fout in waarvan Tjidde Geerts profiteert. De gasten zakken vervolgens door de ondergrens waardoor zowel Geerts als Vrijburg een tweede treffer maken. Als ook invallers Joep Kornblum en Joris Peys nog een duit in het zakje doen is de zevenklapper voltooid: 7-1.