CASTRICUM - Op zaterdag 20 april is de zevende editie van het Johanna's Hof U12 Top Tournament. Het toernooi wat in voorgaande jaren bekend stond als een O11-toernooi kent weer een uiterst sterk deelnemersveld. Afgelopen zaterdag 23 maart was de loting van het toernooi in de kantine van FC Castricum.

De loting werd net als voorgaande jaren verricht en aan elkaar gepraat door toernooidirecteur Arthur Oosthoek. Nauwlettend gevolgd door het O.12 team van FC Castricum en voor de gelegenheid was er ook een kleine delegatie (4 spelers en coach) van RKAV Volendam, een van de deelnemende teams naar Castricum gekomen.

Het toeval wilde dat deze spelertjes ervoor zorgden dat FC Castricum en RKAV Volendam er tijdens de loting voor wisten te zorgen dat beide ploegen bij elkaar in de poule terecht kwamen. Samen met HBS en Barendrecht mogen zij gaan uitmaken wie zich plaatst voor de kruisfinales op 20 april.

Tweevoudig winnaar en titelhouder Spartaan '20 uit Rotterdam is in een poule ingedeeld met een andere streekgenoot, AFC '34. De volledige loting is hieronder te bekijken.

Het 7e Johanna's Hof U12 Top Tournament wordt in het Paasweekend georganiseerd op zaterdag 20 april.
Kijk hier voor meer info.

POULE A
BFC
RKVV Westlandia
JVOZ
VV DOVO

POULE B
AFC '34
FC Lisse
Spartaan '20
RKVV Jeka

POULE C
RKAV Volendam
HBS
BVV Barendrecht
FC Castricum

POULE D
AVV Zeeburgia
KVV Quick Boys
SV Fortuna Wormerveer
VV OJC Rosmalen

Foto's: DP Sportfotografie